Γκουαρντιόλα: Δίχως μεταγραφές η Μάντσεστερ Σίτι το χειμώνα

Το ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να κινηθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αποκάλυψε ο μάνατζερ της Πεπ Γκουαρντιόλα

Γκουαρντιόλα: Δίχως μεταγραφές η Μάντσεστερ Σίτι το χειμώνα

Είδηση, μεταγραφικού περιεχομένου, έβγαλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει του σημερινού αγώνα, της Μάντσεστερ Σίτι, με την Κρίσταλ Πάλας για την Premier League.

Ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών» προανήγγειλε ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η ομάδα του δεν θα κινηθεί για μεταγραφές παρότι εσχάτως το ιατρικό δελτίο της είναι γεμάτο (Λαπόρτ, Σανέ, Ζιντσένκο, εδώ και καιρό κι εσχάτως ο Αγκουέρο) ενώ η διαφορά της από την Λίβερπουλ άγγιξε διψήφια τιμή (-11).

Παρόλα αυτά, ο Ίβηρας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα του δεν θα αποκτήσει κάποιον παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Δεν θέλω άλλους παίκτες τον Γενάρη», ανέφερε ο μάνατζερ των «πολιτών» και συνέχισε: «Θα αποφασίσουμε στο τέλος της σεζόν για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνει το συμβόλαιό τους. Θα κάνουμε το καλύτερο που πιστεύουμε για την ομάδα για την επόμενη χρονιά».