Μουρίνιο για την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ: «Βιβλίο για μένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο προπονητής της Τότεναμ Ζοσέ Μουρίνιο με αφορμή τον αγώνα της ομάδας του με τη Μάντσεστερ στο Όλντ Τράφορντ δήλωσε πως το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ έχει κλείσει οριστικά για εκείνον.

Μουρίνιο για την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ: «Βιβλίο για μένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει στο Όλντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης (4/12, 21:30) ως αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ για την 15η αγωνιστική της Premier League και δηλώνει, πως το κεφάλαιο «κόκκινοι διάβολοι» έχει κλείσει οριστικά για εκείνον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξή Τύπου ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Σόλσκιερ δήλωσε πως η Μάντσεστερ ήταν ένα βιβλίο με εμπειρίες και συνάμα, ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει.

Ο «special one» σε ερώτηση για την φετινή πορεία της Γιουνάιτεντ δήλωσε πως δε θέλει να συζητήσει το τι συμβαίνει στο σύλλογο γενικά. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αναλύσει τους «κόκκινους διαβόλους» στο στυλ παιχνιδιού τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο για τον αγώνα με την πρώην ομάδα του:

«Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα. Έφυγα από το κλαμπ και πήρα το χρόνο μου για να επεξεργαστώ τι πήγε λάθος και να προετοιμάσω τον εαυτό μου για την επόμενη πρόκληση. Όπως έχω ξαναπεί δεν χάνω ποτέ. Είτε κερδίζω είτε μαθαίνω. Ειλικρινά για μένα η Γιουνάιτεντ ήταν ένα βιβλίο με εμπειρίες.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω και να αναλύσω τι συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ. Εάν θέλετε μπορώ να σας αναλύσω τον αντίπαλο και να σας πω, πως θα παίξουν. Το σημαντικό είναι να τους κερδίσουμε.

Νιώθω πολύ καλά και μου αρέσει να παίζω μεγάλα παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Επιστρέφω σε ένα μέρος που ήμουν χαρούμενος. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του κλαμπ.

Αύριο έρχομαι σαν ένας προπονητής που θα προσπαθήσει να κερδίσει τη Γιουνάιτεντ. Καταλαβαίνω πως θέλουν το αντίθετο από ότι εγώ».