Μίλαν: Συμφώνησε με Ιμπραΐμοβιτς!

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο Σουηδός σούπερσταρ απέρριψε προτάσεις από ομάδες του Νησιού και έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ροσονέρι» για την επιστροφή του στην Ιταλία.

Μίλαν: Συμφώνησε με Ιμπραΐμοβιτς!

Σύμφωνα με την αγγλική «Telegraph», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήρθε σε συμφωνία με την Μίλαν αφού πρώτα απέρριψε αρκετές προτάσεις από συλλόγους του Νησιού.

Όπως τονίζει σχετικά η αγγλική ιστοσελίδα, ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων της Premier League, όμως παρόλα αυτά αποφάσισε να επιστρέψει στην Ιταλία στην οποία είχε αγωνιστεί για 2 σεζόν (2010-12).

Ο 38χρονος σούπερσταρ τις τελευταίες δύο σεζόν φορούσε την φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι (53 γκολ), ομάδα του MLS, η οποία δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του που έληγε τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο).

Η συμφωνία του με την Μίλαν λοιπόν πρέπει να θεωρείται οριστική αφού αναμένεται να μεταβεί στους «ροσονέρι» πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε ώστε να ενισχύσει επιθετικά την ομάδα του Πιόλι, η οποία παραπαίει στην 11η θέση της Serie A έχοντας 17 βαθμούς.