Ποτσετίνο: «Θέλω να εργαστώ στην Ευρώπη»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε πως επιθυμεί να δουλέψει εκ νέου στην Γηραιά ήπειρο και πως είναι ανοικτός σε προτάσεις πολλών ομάδων.

Ποτσετίνο: «Θέλω να εργαστώ στην Ευρώπη»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έπειτα από μια αποχή 10 ημερών από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, δηλώνει πανέτοιμος να ξαναρχίσει την δουλειά, καθώς δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αναλάβει μια ομάδα και ένα πρότζεκτ με το οποίο θα μπορέσει να αναδείξει τις προπονητικές του ικανότητες εκ νέου.

Παράλληλα, αναφέρει πως είναι ανοιχτός σε πολλές προτάσεις ενώ τονίζει πως αν η οικογένεια του επωφελείται, θα παραμείνει στην χώρα του την Αργεντινή και θα αναλάβει κάποια πρόταση που θα θεωρούσε ενδιαφέρουσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού: «Υπάρχουν πολλά κλαμπ και ελκυστικά πρότζεκτ που μπορώ να αναλάβω. Ωστόσο, προς το παρόν το πιο σημαντικό για μένα είναι να καθαρίσει το μυαλό μου, ύστερα από 5,5 υπέροχα χρόνια με την Τότεναμ. Πρόθεσή μου είναι να επιστρέψω και να εργαστώ στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο το να με φανταστώ σε ένα πρότζεκτ στην Αργεντινή. Όμως, για χάρη της οικογένειας μου, θα μπορούσα να δεχτώ και μία πρόταση εδώ.

Τώρα πρέπει να ηρεμήσω για λίγες μέρες και να δω τι συμβαίνει. Δεν είχα πολύ χρόνο για να… χωνέψω αυτό που συνέβη. Η πρώτη μου απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή, στο σπίτι μου και να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ωστόσο, θα γυρίσω στην Ευρώπη, προκειμένου να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου. Η καλύτερη απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή για δέκα μέρες. Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να… αναρρώσω. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις».