Θρήνος για τον Μπένικ Αφόμπε- Πέθανε το αγγελούδι του

Θρήνος τόσο για το αγγλικό ποδόσφαιρο όσο και για τον ίδιο τον Αφόμπε, ο οποίος έχασε την δίχρονη κόρη του από μολυσματική ασθένεια.

Θρήνος για τον Μπένικ Αφόμπε- Πέθανε το αγγελούδι του

Ο Μπένικ Αφόμπε είναι ποδοσφαιριστής της Μπρίστολ Σίτι, αγωνιζόμενος ως δανεικός από την Στόουκ, ο οποίος έχει αφήσει την δική του ιστορία παίζοντας στο Νησί. Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης αφού υπέστη ρήξη χιαστών σε μια προπόνηση.

Ο πρώην παίκτης των Γουλβς, Μίλγουολ, Μπόρνμουθ και πολλών άλλων, γνωστοποίησε το περασμένο Σάββατο (30/11) με δήλωση του, πως η δίχρονη κόρη του, Αμόρα, αφού νοσηλεύτηκε για μία μέρα άφησε την τελευταία της πνοή από σοβαρή μολυσματική ασθένεια που την είχε προσβάλλει.

Ολόκληρη η οικογένεια Αφόμπε βυθίστηκε στο πένθος και μαζί της ένα μέρος του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αγγλο-κονγκολέζος έχει περάσει και από την Άρσεναλ, καθώς την περίοδο που αγωνιζόταν με την φανέλα των «κανονιέρηδων» είχε ως συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο τον νυν παίκτη της Γουέστ Χαμ, Τζακ Γουίλσιρ.

Ο Άγγλος πρώην διεθνής έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του λέγοντας: «Μπένικ, αδερφέ μου, τα λόγια μου δεν φτάνουν για να σου εξηγήσω πόσο πολύ λυπημένος είμαι για την απώλεια σου, και ξέρω πως οι λέξεις δεν θα γιατρέψουν τον πόνο που νιώθετε αυτή την στιγμή στις καρδιές σας.

Θα είμαι δίπλα σε σένα, στην Λόι και στην οικογένεια σου για πάντα. Εσύ, η Λόις και η Άλμπα είστε η οικογένεια μας. Και το χαμόγελα της Αμόρα θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Σε αγαπάω πολύ φίλε μου, μείνε δυνατός».