Συγκλονιστικός Μιχαΐλοβιτς: «Είναι μια π@@@α αρρώστια αλλά δεν τα παρατάω»

Ο προπονητής της Μπολόνια Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που δίνει τη δική του μάχη με τη λευχαιμία τόνισε πως έχει πίστη και δεν θα τα παρατήσει δίνοντας σε όλους μαθήματα ζωής.

Συγκλονιστικός Μιχαΐλοβιτς: «Είναι μια π@@@α αρρώστια αλλά δεν τα παρατάω»

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μίλησε σε συνέντευξή Τύπου για το πρόβλημα υγείας με τη λευχαιμία που αντιμετωπίζει. Ο Σέρβος προπονητής της Μπολόνια, τόνισε πως η ασθένεια που αντιμετωπίζει είναι μια π@@@α αρρώστια και χρειάζεται υπομονή όμως αν είσαι δυνατός και έχεις πίστη ο ήλιος θα βγει ξανά.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας εκτός των άλλων δήλωσε, πως ο ίδιος, είχε τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του, που τον στήριξαν, έγιναν δότες μυελού για εκείνον. Υπήρχαν στιγμές δύσκολες που έκλαψε πολύ, και η φροντίδα τους, του ήταν απαραίτητη.

Μιχαΐλοβιτς: Βγήκε από το νοσοκομείο και θα βρεθεί κατευθείαν στην προπόνηση της Μπολόνια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μιχαΐλοβιτς:

«Σε αυτούς τους τέσσερις δύσκολους μήνες είχα την φροντίδα εξαιρετικών γιατρών που με βοήθησαν, αλλά και την στήριξη της οικογένειάς μου, που έγιναν δότες μυελού των οστών. Ξέρω πως έχω δυνατό χαρακτήρα, αλλά είχα και τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου.

Γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αντιμετωπίσεις αυτή την ασθένεια. Έκλαψα πολύ αυτό το τετράμηνο. Ποτέ δεν ένιωσα σαν ήρωας, αλλά είμαι ένας δυνατός άνθρωπος που δεν τα παρατά ποτέ. Όμως δεν αρκεί το θάρρος για να νικήσεις αυτή την ασθένεια.

Χρειάζεται και φροντίδα. Θέλω να πω σε όσους αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα υγείας πως δεν είναι ντροπή να φοβούνται, να κλαίνε ή να νιώθουν απελπισμένοι. Όμως δεν πρέπει ποτέ να χάσεις την επιθυμία να ζήσεις. Είναι μια π@@@@@ αρρώστια, χρειάζεται υπομονή, αλλά αν είσαι δυνατός και έχεις πίστη, ο ήλιος θα βγει ξανά».