Μιχαΐλοβιτς: Βγήκε από το νοσοκομείο και θα βρεθεί κατευθείαν στην προπόνηση της Μπολόνια!

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς βγήκε από το νοσοκομείο την Τετάρτη (20/11) και μόλις μια μέρα μετά θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση της Μπολόνια.

Μιχαΐλοβιτς: Βγήκε από το νοσοκομείο και θα βρεθεί κατευθείαν στην προπόνηση της Μπολόνια!

Ο προπονητής της Μπολόνια και μεγάλος θρύλος του σερβικού ποδοσφαίρου Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ολοκλήρωσε και το τρίτο στάδιο των χημειοθεραπειών για το σοβαρά πρόβλημα με τη λευχαιμία που αντιμετωπίζει, και την Τετάρτη (20/11) βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του μόνιμα πλέον, για να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Βέβαια ο Σέρβος τεχνικός δε θέλει λεπτό να κάτσει στο σπίτι αφού η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη που την Πέμπτη (21/11) θα δώσει κανονικά το παρών στην Μπολόνια για να παρακολουθήσει την προπόνησή της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής των Ιταλών Γουόλτερ Σαμπατίνι ανέφερε πως ο Μιχαϊλοβιτς: «Θα δώσει το παρών στην προπόνησή της Πέμπτης, σε καμιά περίπτωση ωστόσο δε θα τον πιέσουμε αλλά αντιθέτως θα τον βοηθήσουμε μέχρι να αναρρώσει πλήρως και να είναι πάλι δυνατός ώστε να βοηθήσει».

Πάντως για τον πρώην παίκτη των Λάτσιο και Ίντερ και νυν τεχνικό της Μπολόνια το φάρμακο για την τάχιστη ανάρρωσή του είναι το ποδόσφαιρο.