Ιμπραΐμοβιτς: «Μου αρέσει να επιλέγω εγώ, όχι να με επιλέγουν οι άλλοι»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε μετά από καιρό συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στη Μίλαν και την πρόταση των «ροσονέρι», ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως στη ζωή του του αρέσει να επιλέγει εκείνος και όχι να τον επιλέγουν οι άλλοι.

Ιμπραΐμοβιτς: «Μου αρέσει να επιλέγω εγώ, όχι να με επιλέγουν οι άλλοι»

Μετά από πολύ καιρό και ενώ τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του δίνουν και παίρνουν, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο Σουηδός άσος δήλωσε στη «Gazzetta Dello Sport» πως, στη ζωή του γενικά του αρέσει να επιλέγει εκείνος, και όχι να τον επιλέγουν οι άλλοι, επίσης αναφέρθηκε στην πρόταση της Μίλαν, τονίζοντας πως αγαπάει ιδιαίτερα την Ιταλία και ένα κομμάτι της καρδίας του έμεινε εκεί, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τους «ροσονέρι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς:

Για την πρόταση της Μίλαν:

«Είναι το δεύτερο σπίτι μου εκεί, όχι απλά η δεύτερη πόλη που μου αρέσει. Έχω υπέροχες αναμνήσεις και εκεί βρίσκεται ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι τυφλά. Αγαπώ τους Ιταλούς και ένα κομμάτι της καρδιάς μου έμεινε εκεί».


Όσο για τις σκέψεις που κάνει για τη συνέχιση της καριέρας του, ανέφερε ότι:

«Πιστεύω ότι μπορώ να παίζω μέχρι τα 50 μου αρκεί να βρεθεί ένα πολύ καλό πρότζεκτ. Ήταν φανταστική η εμπειρία στο Λος Άντζελες και θα το θυμάμαι για πάντα. Μου αρέσει να επιλέγω εγώ, όχι να με επιλέγουν οι άλλοι».