Άρσεναλ: Κοιτάζει Σάντο για αντι-Έμερι!

Η Άρσεναλ διανύει μια κακή σεζόν και ο Ουνάι Έμερι είναι υπ' ατμόν, με τον Εσπιρίτο Σάντο της Γουλβς να βρίσκεται στο στόχαστρο της διοίκησης για να τον αντικαταστήσει.

Άρσεναλ: Κοιτάζει Σάντο για αντι-Έμερι!

Μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Άρσεναλ κόντρα στην Σαουθάπμπτον μετά την ισοπαλία 2-2 στο Έμιρεϊτς, μένοντας για 6 σερί ματς μακριά από τη νίκη και πλέον βλέπουν τον στόχο της τετράδας να απομακρύνεται, φιγουράροντας στην 8η θέση με 18 βαθμούς στην Premier League.

Ο Ουνάι Εμέρι έχει δεχθεί «πυρά» από τα αγγλικά ΜΜΕ και τους φιλάθλους των «κανονιέρηδων», ενώ δείχνει ότι πλέον δεν μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα. Κάπως έτσι η διοίκηση της ομάδας έχει αρχίσει να εξετάζει εναλλακτικές.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Ισπανό τεχνικό είναι ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην Γουλβς τα τελευταία δύο χρόνια, καταφέρνοντας τη φετινή σεζόν να οδηγήσει τους «λύκους» στο Europa League.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην 5η θέση της Premier League με συγκομιδή 19 βαθμούς, ενώ στην Ευρώπη έχει πραγματοποιήσει καλή πορεία στην Ευρώπη, όπου βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση.