Η Έβερτον πήρε πίσω την απόλυση του Μάρκο Σίλβα

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Πορτογάλου από την τεχνική του ηγεσία, αλλά λίγα λεπτά αργότερα το πήρε πίσω.

Η Έβερτον πήρε πίσω την απόλυση του Μάρκο Σίλβα

Η κακή πορεία της Έβερτον έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο τον Μάρκο Σίλβα. Οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας ζητούν την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού από την τεχνική της ηγεσία και φαίνεται πως είναι θέμα ωρών να συμβεί αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό πως λίγο πριν τις 20:00 η Έβερτον στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter έκανε γνωστό πως ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο. Υπήρχε μάλιστα και σχετικό λινκ το οποίο παρέπεμπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, η είδηση είχε απενεργοποιηθεί από την ιστοσελίδα της Έβερτον. Το tweet παρέμενε, αλλά πατώντας κανείς το λινκ έβλεπε πως το θέμα είχε «κατέβει».

Είναι προφανές πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού διανύει τις τελευταίες του ώρες στο αγγλικό κλαμπ. Το κλίμα είναι πολύ αρνητικό για τον Πορτογάλο, ο οποίος δύσκολα μπορεί να σταθεί.

Δείτε το tweet της Έβερτον με την απόλυση του Μάρκο Σίλβα…