Ρέντναπ για Ποτσετίνο: «Γιατί να μην πάει στην Άρσεναλ;»

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο  και πρώην προπονητή της Τότεναμ Χάρι Ρένταπ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα ήταν ο ιδανικός για να αναλάβει την Άρσεναλ...

Ρέντναπ για Ποτσετίνο: «Γιατί να μην πάει στην Άρσεναλ;»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ και σίγουρα πολλοί προπονητές μεγάλων ομάδων που βρίσκονται υπό πίεση, θα σκέφτηκαν στο άκουσμα της είδησης απειλή, για τη δική τους θέση από τον Αργεντινό τεχνικό.

Ο προπονητής της Άρσεναλ Ουνάι Έμερι που βρίσκεται πάντως υπό πίεση αυτό το διάστημα δε θα σκέφτηκε έτσι, αφού Τότεναμ και Άρσεναλ εδρεύουν στο Λονδίνο και υπάρχει εχθρικό μεταξύ τους κλίμα.

Κατ' επέκταση θα ήταν δύσκολο ο Έμερι να κινδυνεύσει από τον πρώην προπονητή της μισητής από τον κόσμο ομάδας των «κανονιέρηδων». Ή μήπως όχι.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Χάρι Ρέντναπ ο Ποτσετίνο θα ήταν ότι πρέπει για την Άρσεναλ, αν μάλιστα κέρδιζε συνέχεια, οι οπαδοί της θα τον λάτρευαν. Όποιος κι αν ήταν βασικά, αν κέρδιζε θα τον λάτρευαν, ακόμα και ο... Σαντάμ Χουσεΐν.

Συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός και παλαίμαχος άσος των «spurs» δήλωσε στην εκπομπή «Alan Brazil Sports Breakfast»:

Γιατί δηλαδή να μην πάει στην Άρσεναλ ο Ποτσετίνο. Νομίζετε ότι οι οπαδοί της ομάδας δε θα τον λάτρευαν εκεί; Αν πήγαινε και κέρδιζε τους αγώνες ακόμα και ο Σαντάμ Χουσεΐν να ήτανε πάλι θα τον υποστήριζαν θερμά. Αν κέρδιζαν, ακόμα και με αυτόν στο τιμόνι τους θα τραγουδούσαν «Υπάρχει μόνο ένας Σαντάμ»!!!