Κέιν για Ποτσετίνο: «Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων» (pic)

Ο Χάρι Κέιν με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστησε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για όσα πέρασαν μαζί στην Τότεναμ, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα ευγνώμων στον Αργεντινό τεχνικό.

Κέιν για Ποτσετίνο: «Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων» (pic)

Η Τότεναμ απέλυσε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από την τεχνική της ηγεσία την Τρίτη (19/11) και προσέλαβε τον Ζοσέ Μουρίνιο στη θέση του ωστόσο, όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για τον Αργεντινό τεχνικό με τον οποίο τα «σπιρούνια» έφτασαν κοντά τόσο στην κατάκτησή του πρωταθλήματος στην Αγγλία όσο και του Champions League.

Τότεναμ: Παρελθόν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο! (pic)

Μάλιστα ο μεγάλος επιθετικός και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας Χάρι Κέιν, με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστησε προσωπικά τον Αργεντινό, τονίζοντας ότι θα του είναι πάντα ευγνώμων γιατί τον βοήθησε να κάνει πράξη τα όνειρά του.

Με Μουρίνιο η Τότεναμ απέναντι στον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα! (pic)

Η ανάρτησή του Χάρι Κέιν αναφέρει τα εξής:

«Αφεντικό, θα σου είμαι παντοτινά ευγνώμων γιατί με βοήθησες να πετύχω τα όνειρά μου. Μαζί είχαμε κάποιες θαυμάσιες στιγμές στα τελευταία πεντέμιση χρόνια που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω. Ήσουν ο προπονητής μου και ο φίλος μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την σχέση αυτή. Καλή τύχη σε ότι κάνεις».

Τότεναμ: Στις 4 υψηλότερες αποζημιώσεις του Ποτσετίνο, πρώτος ο Μουρίνιο!