Γουέστ Χαμ: Σενάριο Μπενίτεθ για αντι-Πελεγκρίνι

Φουντώνουν οι φήμες για ενδεχόμενο διαζύγιο Γουέστ Χαμ και Μάνουελ Πελεγκρίνι, με τον Ράφα Μπενίτεθ να βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων αντικαταστατών του.

Γουέστ Χαμ: Σενάριο Μπενίτεθ για αντι-Πελεγκρίνι

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε πολύ άσχημη περίοδο με 4 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς στην Premier League, αποτελέσματα που την έχουν φέρει μόλις δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η πιο πρόσφατη ήττα των «σφυριών» με 3-0 από την Μπέρνλι φαίνεται να έχει φέρει στο στόχαστρο τον Μάνουελ Πελεγκρίνι, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Mirror οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου όχι μόνο εξετάζουν το ενδεχόμενο της απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία, αλλά έχουν καταρτίσει λίστα για την αντικατάστασή του στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κινέζικη Νταλιάν με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 12 εκατ. λίρες ετησίως. Ωστόσο, είναι θετικός σε ενδεχόμενη επιστροφή του στους πάγκους της Premier League. Ως εκ τούτου, οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην έκβαση της υπόθεσης.