Νέα «πυρά» του ξένου Τύπου προς τον Μήτρογλου

Δριμεία κριτική δέχεται ο Κώστας Μήτρογλου από τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που σκόραρε τελευταία φορά.

Νέα «πυρά» του ξένου Τύπου προς τον Μήτρογλου

Δυο μήνες έχει να σκοράρει με την Αϊντχόφεν ο Κώστας Μήτρογλου, παρόλο που είχε αρχίσει δυναμικά και τα σχόλια που δέχεται από τον γαλλικό και τον ολλανδικό Τύπο δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

Συγκεκριμένα το footmercato.net έγραψε:

«Ως αποτυχία στη Μασσαλία, ο Μήτρογλου βρήκε “καταφύγιο” στην Γαλατασαράι, όμως, έπειτα από έξι μήνες οι Τούρκοι κατάλαβαν πως δεν γινόταν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Η Αϊντχόφεν τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και ο Μήτρογλου βρίσκεται στην Ολλανδία έπειτα από τις Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία.

Σκόραρε δυο φορές στα πρώτα τρία επίσημα ματς, δέχθηκε αρκετά κολακευτικά σχόλια, όμως, δεν έχει σκοράρει από τον Σεπτέμβρη, που σημαίνει 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις...

Μάλιστα, ο άλλοτε Ολλανδός διεθνής, Ρενέ Φαν ντε Κέρκοφ, χαρακτήρισε τον Έλληνα στράικερ “περιορισμένων δυνατοτήτων”...

Όσο για την ολλανδική ιστοσελίδα BD.nl, ο Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται μαζί με τους Αφελάι (Στόουκ), Μπρούμα (Λειψία), Μποσκαλί (Νις) και Μπάουμγκαρτλ (Στουτγκάρδη) στη λίστα με τις αποτυχημένες μεταγραφές. Αν δεν αντιστραφεί η κατάσταση, ο Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται και στις αποτυχημένες επιλογές του τεχνικού διευθυντή της PSV, Τζον ντε Γιόνγκ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας