Γουίλιαν: Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Ροναλντίνιο!

Ο Βραζιλιάνος άσος της Τσέλσι ερωτηθείς σχετικά με το δίλημμα της εποχής για το ποίος είναι καλύτερος Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το όνομα του ...παλαίμαχου συμπατριώτη του Ροναλντίνιο!

Γουίλιαν: Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Ροναλντίνιο!

Παρότι, για άλλη μια φορά, το όνομα του «παίζει» στο μεταγραφικό ...ραντάρ της Μπαρτσελόνα (αλλά και της Γιουβέντους, εσχάτως...) ο Γουίλιαν ερωτηθείς σχετικά με το μεγαλύτερο δίλημμα της εποχής μας για το ποιός εκ των Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος, δεν θέλησε να διαλέξει ούτε τον αρχηγό των «μπλαουγκράνα» ούτε εκείνον της Εθνικής Πορτογάλιας και αστέρα της Γιουβέντους.

Ίσως γιατί κατ' αυτόν τον τρόπο θα έδειχνε κατά που κλίνει η επικείμενη μετακίνηση του...

Όπως και να' χει, ο Βραζιλιάνος άσος της Τσέλσι (του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι) προτίμησε, σε συνέντευξη στην αγγλική ιστοσελίδα "Goal" έναν συμπατριώτη του που πρόσφατα αποχώρησε, επισήμως, από την ενεργό δράση: τον Ροναλντίνιο!

«O Ροναλντίνιο ήταν ο καλύτερος όλων! Καλύτερος από τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο αυτοί έχουν σκόραρει αναρίθμητα γκολ αλλά αυτά που έκανε ο «Ντίνιο» ήταν απίστευτα! Προκαλούσε την έκπληξη όλων, ενώ σκόραρε κιόλας... Είμαι θαυμαστής του και νομίζω ότι σταμάτησε ν' αγωνίζεται πολύ νωρίς. Αν είχε συνεχίσει κατ' αυτόν τον τρόπο θα είχε πάρει άλλες 3, 4 ή 5 «Χρυσές Μπάλες» ήταν το είδωλο μου!»