Εμενίκε: Δε «στέριωσε» ούτε στο Βέλγιο

Η Βέστερλο προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Εμάνουελ Εμενίκε που έμεινε στην ομάδα μόλις δυο μήνες.

Εμενίκε: Δε «στέριωσε» ούτε στο Βέλγιο

Ούτε στο Βέλγιο κατάφερε να «στεριώσει» ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην Βέστερλο στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ωστόσο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ιθυνόντων της βελγικής ομάδας.

Συγκεκριμένα μετά από 5 αγώνες και συνολικά 149 αγωνιστικά λεπτά ο 32χρονος δεν πέτυχε γκολ. Κατόπιν τούτου η ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Εμενίκε την Πέμπτη (14/11).

Ο σύλλογος του Βελγίου στην ανακοίνωση για τη λύση του συμβολαίου με τον Νιγηριανό διεθνή αναφέρει:

«Αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας με τον Εμάνουελ Εμενίκε. Ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να προσφέρει στο σύλλογο. Κατόπιν τούτου διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Εμμάνουελ που τον εμπιστεύτηκε».

Να πούμε ότι ο Εμενίκε είχε συμβόλαιο με την Βέστερλο για ένα χρόνο ωστόσο οι απογοητευτικές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου πολύ πιο γρήγορα.

Ο Νιγηριανός που ήταν ένα χρόνο ανενεργός, τώρα θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας η οποία αν και είναι αξιόλογη μετά τα περάσματα του από Φενέρμπαχτσε, Σπαρτάκ Μόσχας, Γουέστ Χαμ και Ολυμπιακό, έχει πάρει την κατιούσα.