Ο Ρόμπερτσον φοβάται να προπονηθεί στην Λίβερπουλ λόγω του τραυματισμού του

Ο Άντι Ρόμπερτσον παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να αγωνίζεται στη Λίβερπουλ παρά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και δεν προπονείται για να μην χειροτερέψει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Ο Ρόμπερτσον φοβάται να προπονηθεί στην Λίβερπουλ λόγω του τραυματισμού του

Με πρόβλημα στον αστράγαλο αγωνίζεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στην Λίβερπουλ ο Άντι Ρόμπερτσον και φοβάται να πάρει μέρος στις προπονήσεις των «κόκκινων» προκειμένου να μην χειροτερέψει η κατάστασή του.

Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σκωτίας, ο οποίος δεν θα πάρει μέρος στις αναμετρήσεις των «χαϊλάντερς» για τα προκριματικά του Euro 2020 και θα εκμεταλλευτεί την διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων για να ξεκουραστεί.

Υπενθυμίζεται πως στην Λίβερπουλ πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο αντιμετωπίζει και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ όσον αφορά τον Ρόμπερτσον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι των «κόκκινων» με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας στις 23 του μηνός για την 13η αγωνιστική της Premier League.

«Είναι πολύ μεγάλη απογοήτευση το ότι δεν θα αγωνιστώ στην Σκωτία. Τις τελευταίες δυόμισι εβδομάδες δεν έχω προπονηθεί καθόλου στην Λίβερπουλ. Όταν πήρα μέρος σε μία προπόνηση, εν συνεχεία έπαιξα στα τελευταία 15 λεπτά στον αγώνα με την Γκενκ για το Champions League και έχασα το ματς με την Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ», είπε αρχικά ο διεθνής άσος.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν θα περάσει εκτός αν του δώσω χρόνο. Ο αστράγαλός μου ήταν ήδη τραυματισμένος όταν δέχτηκα το τάκλιν από τον Ρόδρι στο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν ήδη αμφίβολη η συμμετοχή του για τα παιχνίδια της Σκωτίας, αλλά αυτό το μαρκάρισμα έκανε ακόμα χειρότερη την κατάστασή μου. Δεν θέλω να αποκτήσω μεγαλύτερο πρόβλημα που θα καταστρέψει τη σεζόν μου».

Τέλος, ο διεθνής άσος ανέφερε: «Όταν κοιτάζω την καριέρα μου, έπαιξα σε παιχνίδια που ίσως δεν θα έπρεπε να αγωνιστώ εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζα. Ήμουν τυχερός που δεν χειροτέρεψε η κατάστασή μου. Πληρώνομαι για να παίζω και αγαπώ το ποδόσφαιρο, αλλά αν συνεχίσω έτσι και θα δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα στον αστράγαλό μου και μετά δεν θα είμαι χρήσιμος για κανέναν. Για πρώτη φορά πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ».