Στην Πιτέρμπορο ο Λούα Λούα (vid)

Αν και 38 ετών ο Λομάνα Λούα Λούα συνεχίζει το ποδόσφαιρο και μάλιστα επιστρέφει στα αγγλικά γήπεδα.

Στην Πιτέρμπορο ο Λούα Λούα (vid)

Τον θυμάστε τον Λούα Λούα; Έχει φτάσει 38 ετών, αλλά συνεχίζει κανονικά να παίζει ποδόσφαιρο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όχι απλά αγωνίζεται ακόμα, αλλά είναι έτοιμος να επιστρέψει και στα αγγλικά γήπεδα.

Σύμφωνα με τον παράγοντα της Πιτέρμπορο, Τζίμι Ντιν ο Λούα Λούα θα αγωνίζεται στην ομάδα του, η οποία συμμετέχει στην National League South. Τα δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν πως οι οπαδοί της Πιτέρμπορο θα πρέπει να είναι έτοιμοι να απολαύσουν μερικά από τα κόλπα του Λομάνα Λούα Λούα.

Ο Ολυμπιακός τον είχε αποκτήσει τον Ιούλιο του 2007 από την Πόρτσμουθ και το καλοκαίρι του 2008 έφυγε για την Αλ Αραμπί. Στον Πειραιά επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2010 και έπαιξε έως το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς όταν και έφυγε για την Κύπρο και την Ομόνοια.

Στην Αγγλία έχει παίξει σε Νιούκαστλ, Πόρτσμουθ και Μπλάκπουλ, ενώ έχει περάσει και από το τουρκικό πρωτάθλημα. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπαιξε σε 33 παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα σημειώνοντας 8 γκολ κι έχοντας 4 ασίστ. Τρεις συμμετοχές έκανε και στο Κύπελλο Ελλάδας πανηγυρίζοντας ένα γκολ.

Θυμηθείτε τα γκολ του Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα με τη φανέλα του Ολυμπιακού…