Τιμωρία σε Μπερνάρντο Σίλβα, χάνει το ματς της Σίτι με την Τσέλσι

Ο Μπερνάρντο Σίλβα τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής για ένα μήνυμά του στο Twitter στον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι, Μεντί, που θεωρήθηκε ρατσιστικό από την αγγλική Ομοσπονδία και θα απουσιάσει από το παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας του με αντίπαλο την Τσέλσι

Τιμωρία σε Μπερνάρντο Σίλβα, χάνει το ματς της Σίτι με την Τσέλσι

Δίχως τον Μπερνάρντο Σίλβα θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα της κόντρα στην Τσέλσι στις 23 του μηνός στο «Ετιχάντ» για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 50 χιλιάδων λιρών, για ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 22 Σεπτεμβρίου προς τον συμπαίκτη του, Μπέντζαμιν Μεντί, το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος είχε αναρτήσει στο Twitter μια φωτογραφία του Μεντί και τον παρομοίαζε με τον βασικό χαρακτήρα γνωστής εταιρίας παραγωγής σοκολάτας στην Ισπανία, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο διεθνής άσος έσβησε αμέσως το συγκεκριμένο μήνυμα, ωστόσο κλήθηκε σε απολογία από την Ομοσπονδία και η τελευταία ανακοίνωσε σήμερα την «καμπάνα» στον ποδοσφαιριστή.

«Δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα αστείο αυτές τις μέρες με έναν φίλο», έγραψε σε μήνυμά του ο Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ θέση στην υπόθεση πήρε και ο Μπέντζαμιν Μεντί, που με μήνυμά του στην αγγλική Ομοσπονδία είχε ξεκαθαρίσει πως δεν προσβλήθηκε από το σχόλιο του συμπαίκτη του.

Δείτε το μήνυμα του Μπερνάρντο Σίλβα τον περασμένο Σεπτέμβρη: