Φεύγει από την Τότεναμ ο Ντάνι Ρόουζ!

Ο αριστερός μπακ της Τότεναμ Ντάνι Ρόουζ αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μόλις «εκπνεύσει» το συμβόλαιό του

Φεύγει από την Τότεναμ ο Ντάνι Ρόουζ!

Την αποχώρησή του από την Τότεναμ, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του σε 18 μήνες, προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Ντάνι Ρόουζ. Ο Άγγλος αριστερός μπακ αποκάλυψε ότι μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι, και του γνωστοποιήθηκε πως δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης.

«Έχω πει ότι δεσμεύομαι με συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο ακόμη και δεν πάω πουθενά μέχρι να τελειώσει! Ο Ντάνιελ Λίβι μου είπε το καλοκαίρι ότι δεν θα μου γίνει πρόταση ανανέωσης, το οποίο δέχτηκα. Το σέβομαι και προχωράω», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της Τότεναμ από το καλοκαίρι του 2007, όταν τον απέκτησαν τα «σπιρούνια» από την Λιντς έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου λιρών. Στο διάστημα της καριέρας του στους λονδρέζους έχει πραγματοποιήσει συνολικά 206 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει πετύχει 10 γκολ.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει χάσει την θέση του στο βασικό σχήμα, ενώ την τρέχουσα περίοδο έχει πάρει μέρος σε μόλις 11 ματς της ομάδας του, εκ των οποίων τα εννέα για την Premier League και δύο στο Champions League (σ. κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Ερυθρό Αστέρα).