Bild: Αντικαταστάτης του Κόβατς ο Γκουαρντιόλα

Την επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της ομάδας επιθυμεί η Μπάγερν.

Bild: Αντικαταστάτης του Κόβατς ο Γκουαρντιόλα

Στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της Μπάγερν Μονάχου για τον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Πέπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με την Bild.

O Γκουαρντιόλα έκατσε στον πάγκο των Βαυαρών από το 2013 έως το 2016 και κατέκτησε επτά τίτλους, προσφέροντας ελκυστικό ποδόσφαιρο στους οπαδούς, χωρίς όμως να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο αφού αποκλείστηκε σε τρεις ημιτελικούς.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι άλλοι δυο υποψήφιοι αντικαταστάτες του Νίκο Κόβατς είναι ο Τόμας Τούχελ της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Έρικ Τεν Χαγκ του Άγιαξ, ενώ ρόλο στην πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού θα παίξει η επίσκεψη του στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν και η συζήτηση του με διοικούντες του γερμανικού συλλόγου, καθώς και το γεγονός ότι διατηρεί ακόμα διαμέρισμα στο Μόναχο, ενώ η οικογένεια του δεν προτιμάει να μένει στο Μάντσεστερ.

Το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει το 2021 και οι ιθύνοντες των Γερμανών θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να επιστρέψει το 2020.

Το σχετικό δημοσίευμα καταλήγει: «Οι άνθρωποι της Μπάγερν εκτιμούν πως ο Γκουαρδιόλα δεν πρόκειται να μείνει και πέμπτη σερί σεζόν στην Σίτι καθώς έμεινε 4 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και 3 στην Μπάγερν».

Προς το παρόν στην τεχνική ηγεσία της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League θα βρίσκεται ο Χάνς Φλικ.

Δείτε το δημοσίευμα: