Ρεάλ: Έτοιμη να δώσει 400 εκατ. ευρώ για Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με γαλλικά Μέσα ενημέρωσης είναι έτοιμη να δώσει το αστρονομικό ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ.

Ρεάλ: Έτοιμη να δώσει 400 εκατ. ευρώ για Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το «next big thing» το παγκόσμιου ποδοσφαίρου και όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους. Η ομάδα βέβαια που έχει εκφράσει πιο μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των Μαδριλένων Ζινεντίν Ζιντάν έχει διακαή πόθο να δει τον Εμπαπέ με τη φανέλα της «βασίλισσας», με τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας να ετοιμάζονται να του προσφέρουν «γη και ύδωρ» σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Η εφημερίδα «La Parisien» αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στην Παρί ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα ποσό που ζαλίζει αν σκεφτεί κανείς πως ο Νέιμαρ που το 2017 είχε μεταγραφεί στους Παριζιάνους από την Μπαρτσελόνα είχε κοστίσει μόλις... 222 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν αν ξοδευτούν αυτά τα χρήματα για την περίπτωση του Γάλλου άσου θα μιλάμε για νέο ποσό ρεκόρ. Πάντως οι «Μερένχες» είναι έτοιμοι να προσφέρουν σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, και έμψυχα ανταλλάγματα όπως τον Βραζιλιάνο επιθετικό Βινίσιους.