Άρσεναλ: H διοίκηση και ο φερόμενος ως διάδοχός του, Βιεϊρά «στηρίζουν» τον Έμερι

Ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ Πατρίκ Βιεϊρά τόνισε πως αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προπονητή τον Ουνάι Έμερι ο οποίος είναι ο κατάλληλος για να την βγάλει από την κρίση.

Άρσεναλ: H διοίκηση και ο φερόμενος ως διάδοχός του, Βιεϊρά «στηρίζουν» τον Έμερι

Ο Πατρίκ Βιεϊρά με δηλώσεις του εξέφρασε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ουνάι Έμερι για να βγάλει την Άρσεναλ από την κρίση στην οποία βρίσκεται.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος παλαίμαχος άσος δήλωσε στο «Sky Sports» πως οι «κανονιέρηδες» έχουν προπονητή ο οποίος είναι κατάλληλος και δουλεύει πολύ. Ο Βιεϊρά μεταξύ άλλων σημείωσε πως το κλαμπ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα, οπότε η λύση είναι η στήριξη στον Ισπανό τεχνικό προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βιεϊρά:

«Η Άρσεναλ έχει έναν προπονητή, ο οποίος είναι κατάλληλος και που δουλεύει πολύ. Όταν ένα κλαμπ βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση, πρέπει να μένει ενωμένο. Θεωρώ ότι έχει αρκετή εμπειρία για να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να τον υποστηρίξουμε και να του δώσουμε τον χρόνο για να αλλάξει πράγματα. Δεν είμαι σίγουρος ότι μία αλλαγή προπονητή μπορεί να λύσει τα προβλήματα.»

Άρσεναλ: Επαφές με τον Λουίς Ενρίκε

Να σημειωθεί πως υπάρχουν φήμες που θέλουν την ομάδα του Λονδίνου να σκέφτεται την αντικατάσταση του Έμερι με τον συμπατριώτη του Λουίς Ενρίκε.

Κάλυψη (με ...καρφιά) κι από τη διοίκηση!


Ωστόσο η διοίκηση των «πρωτευουσιάνων» τα διέψευσε συντασσόμενη με την άποψη Βιεϊρά. Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής ποδοσφαίρου Ραούλ Σανλεχί δήλωσε σχετικά: «Σταθερά πιστεύουμε ότι ο Ουνάι, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο μας».

Για να προσθέσει πάντως με ...νόημα: «Είμαστε όσο απογοητευμένοι είναι όλοι με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας σ' αυτό το σημείο της σεζόν. Συμμεριζόμαστε την οργή των φίλων της ομάδας μας. Ο Ουνάι, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ δεν έχουν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να βελτιωθούν πράγματα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δουλεύουμε όλοι για να ανατρέψουμε την κατάσταση και είμαστε πεποισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε...»