Άρσεναλ: Επαφές με τον Λουίς Ενρίκε

Η Άρσεναλ συμπλήρωσε 4 αγώνες χωρίς νίκη στην Premier League και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι διοικούντες των Λονδρέζων βρίσκονται ήδη σε επαφές με τον Λουίς Ενρίκε.

Άρσεναλ: Επαφές με τον Λουίς Ενρίκε

Η Άρσεναλ ηττήθηκε και από τη Λέστερ με 2-0 και πλέον μετράει 4 αγώνες χωρίς νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα. Οι Λονδρέζοι βλέπουν το στόχο της τετράδας να απομακρύνεται αφού βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, οκτώ βαθμούς πίσω δηλαδή από τις προνομιούχες θέσεις του Champions League.

Όπως είναι λογικό λοιπόν η θέση του Ουνάι Έμερι στον πάγκο των «κανονιέρηδων» είναι επισφαλής και μάλιστα αγγλικά δημοσιεύματα μιλάνε ήδη για τον αντικαταστάτη του που δεν αποκλείεται να είναι ο Λουίς Ενρίκε.

Συγκεκριμένα η «Daily Mail» αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός των «μπλαουγκράνα» είναι ο εκλεκτός για να διαδεχθεί των συμπατριώτη του. Ο Ενρίκε είναι χωρίς ομάδα μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της Εθνικής του ενώ είχε και σοβαρά οικογενειακά ζητήματα με τον άδικο χαμό της μικρής του κόρης Χάνα.

Πλέον είναι έτοιμος να επανέλθει στην προπονητική και ο αθλητικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας Ραούλ Σανλέχι έχει πάρει πάνω του την υπόθεση, ώστε η Άρσεναλ να κάνω δικό της τον 49χρονο κόουτς το δυνατόν πιο σύντομα.