Ξέσπασε ο Τάισον για τα ρατσιστικά συνθήματα και… αποβλήθηκε! (vid)

Δεν άντεξε ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ τις ρατσιστικές κραυγές των οπαδών της Ντιναμό Κιέβου και αντέδρασε, αλλά εν συνεχεία δέχτηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή

Ξέσπασε ο Τάισον για τα ρατσιστικά συνθήματα και… αποβλήθηκε! (vid)

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Ντιναμό Κιέβου για την 14η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος.

Στο 82ο λεπτό της συνάντησης ο Τάισον ξέσπασε από τα ρατσιστικά συνθήματα και τις κραυγές των φιλοξενούμενων οπαδών προς το πρόσωπό του και απάντησε με χειρονομίες πριν κλωτσήσει την μπάλα προς το μέρος τους.

Η κίνησή του αυτή, βέβαια, οδήγησε στην αποβολή του από την αναμέτρηση, καθώς ο διαιτητής του αγώνα του έδειξε την κόκκινη κάρτα και άφησε την Σαχτάρ με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της συνάντησης.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, ενώ τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον παρηγορήσουν.

Για την ιστορία η Σαχτάρ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Κρίβτσοβ από το 18’ και με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 40 πόντους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της στην δεύτερη θέση με 28 την Ζόρια Λουχάνσκ.

Δείτε την αντίδραση του Τάισον: