Γιαβόρ - Ερυθρός Αστέρας 1-1: Τον έσωσε η «αλλαγή» στο 87΄

Με τον Μίλαν Γέβτοβιτς να μπαίνει ως αλλαγή στο 68’ και να σκοράρει στο 87’ ο Ερυθρός Αστέρας γλίτωσε την εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο την Γιαβόρ (1-1).

 Γιαβόρ - Ερυθρός Αστέρας 1-1: Τον έσωσε η «αλλαγή» στο 87΄

Ένα γκολ του Μίλαν Γέβτοβιτς τρία λεπτά πριν από τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, χάρισε το βαθμό στον Ερυθρό Αστέρα για την 16η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Γιαβόρ (1-1).

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την αντίπαλό τους στο 25’ με το τέρμα που σημείωσε ο Πέτκοβιτς, ωστόσο, ως το φινάλε κατάφεραν τελικά να φτάσουν στην ισοφάριση και να πάρουν τον πόντο.

Παρά την βαθμολογική απώλεια η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων του Champions League παραμένει σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και απέχει επτά πόντους από τις Βοϊβοντίνα και Τσουκαρίτσκι που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση και οκτώ από την τέταρτη Παρτιζάν.

Ο Ερυθρός Αστέρας αγωνίστηκε χθες με τους Μπόριαν, Γκάγιτς (90’ Πάνκοβ), Μιλούνοβιτς, Μπάμπιτς, Ρόντιτς, Κάνιας (46’ Τομανέ), Βούλιτς, Ίβανιτς (68’ Γέβντοβιτς), Μπεν, Σίμιτς, Μποάκιε.