«Πως θα σώσει την καριέρα του ο Μιραλάς»

Ο παλαίμαχος Βέλγος ποδοσφαιριστής Έντι Σνέλντερς που τώρα εργάζεται ως αναλυτής σε διάφορα Μέσα συμβουλεύει τον Κέβιν Μιραλάς για το τι πρέπει να κάνει για να σώσει την καριέρα του.

«Πως θα σώσει την καριέρα του ο Μιραλάς»

Η επιστροφή του Μιραλάς στο λιμάνι δεν συνοδεύτηκε με αποτελέσματα ανάλογα με την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ασφαλώς και ο ίδιος αλλιώς την είχε φανταστεί όταν αποφάσιζε να έρθει δανεικός από την Έβερτον.

Ο Έντι Σνέλντερς μίλησε στην Voetbalkrant για το μέλλον του Μιραλάς.

«Ο Κέβιν θα πρέπει να κοιτάξει κάτι άλλο. Σίγουρα δεν είναι ένα όνομα που έχει ξεχαστεί εντελώς. Είχε ένα δύσκολο πέρασμα από την Έβερτον, η οποία είναι μια στάσιμη κατάσταση για μερικά χρόνια και μετά την αντικατάσταση του Ρόναλντ Κούμαν απλώς χειροτέρευσε ».

»Στον Ολυμπιακό πρέπει να σώσει την καριέρα του, όπως είχε κάνει από πριν από λίγα χρόνια, αλλά εάν αποτύχει, θα πρέπει να κοιτάξει πάλι για εναλλακτικές λύσεις. Υποθέτω ότι θα επιστρέψει στην Έβερτον και θα διερευνήσει την αγορά ή κάποιος θα ψάξει για αυτόν. Αν έχεις μερικά κακά χρόνια και έχεις αποτύχει σε ορισμένες ομάδες είναι δύσκολο μετά να βρεις κάτι στο ίδιο επίπεδο.

»Ο Μιραλάς, φυσικά, εξακολουθεί να είναι διεθνής και είναι ακόμα στον βασικό πυρήνα των «κόκκινων διαβόλων», γι 'αυτό πιστεύω ότι μπορεί να βρει ομάδα. Παρόλο που δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μάλλον σε έναν λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ", ανέφερε ο Σνέλντερς.