«Βild»: «Άκυρο» της Μπάγερν σε Βενγκέρ!


Η Γερμανική εφημερίδα «Bild» αποκαλύπτει ότι ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε απάντησε αρνητικά όταν ο Βενγκέρ... αυτοπροτάθηκε ν' αναλάβει την Μπάγερν Μονάχου!

«Βild»: «Άκυρο» της Μπάγερν σε Βενγκέρ!

Στην αποκάλυψη ότι η Μπάγερν Μονάχου, δια στόματος του Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, απάντησε αρνητικά, στον Αρσέν Βενγκέρ, στο ενδεχόμενο ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Βαυαρικού συλλόγου, ο οποίος αναζητεί το διαδόχο του Νίκο Κόβατς, προέβη η Γερμανική εφημερίδα «Βild»!

Kατά το έντυπο χθες (06/11) υπήρξε συνομιλία μεταξύ του διευθύνοντα συμβούλου των νταμπλούχων Γερμανίας και του Αλσατού, αλλά ο «Κάλε»... άναψε κόκκινο στην προοπτική του να είναι ο 70χρονος ο μόνιμος αντικαταταστής του Κροάτη τεχνικού.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της «Βild» σε ερώτηση της σε άνθρωπο της Μπάγερν εκείνος απάντησε: «Ο Αρσέν Βενγκέρ κάλεσε τον Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε και βασικά του επεσήμανε ότι ενδιαφέρεται να κοουτσάρει την Μπάγερν. Η Μπάγερν εκτιμά πολύ τον Αρσέν Βενγκερ για τη δουλειά του στην Άρσεναλ, αλλά δεν είναι υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας»

Η πληροφόρηση της «Βild» θέλει τον Αλσατό να ενδιαφερόταν να συνεργαστεί με τον υπηρεσιακό τεχνικό Χάνσι Φλικ, ενώ το δημοσίευμα ήρθε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Βενγκέρ όπου παραδεχόταν ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική του συλλόγου του Μονάχου

Σαλιχάμιτζιτς: Φλικ, μέχρι νεωτέρας!

Πλέον δεν αποκλείεται ο τελευταίος να μείνει και μετά τη διακοπή των Εθνικών, ως το καλοκαίρι.

Όταν αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο οι Έρικ Τεν Χαγκ (έχει συμβόλαιο με τον Άγιαξ ως το 2022) και Τόμας Τούχελ (δεσμεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2021) που κατά την «Bild» είναι οι επικρατέστεροι.



Σ' αυτό το «σενάριο» συνηγορούν τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για το Champions League: «Με ηρεμία, δίχως πίεση, θα διαλέξουμε τον κατάλληλο για την θέση του προπονητή. Νομίζω ότι ο Χάνσι είναι ο κατάλληλος αυτή τη στιγμή. Θα είναι στον πάγκο μέχρι νεωτέρας...»