Χειρουργήθηκε, στον αγκώνα ο Γιορίς...

Ο αρχηγός της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αποκατάστασης, στον αγκώνα και θα επιστρέψει στις αρχές του 2020.

Χειρουργήθηκε, στον αγκώνα ο Γιορίς...

Δεν το απέφυγε τελικά το νυστέρι ο Ούγκο Γιορίς. Ο γκολκίπερ κι αρχηγός της Τότεναμ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό αγκώνα ο οποίος, κατά το κοινώς λεγόμενο, του «βγήκε» στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Μπράιτον, εκτός έδρας, σε μια προσπάθεια του να ελέγξει μια σέντρα.

Μάλιστα όχι μόνο είχε αποχωρήσει, με φορείο, για νοσοκομείο της πόλης, αλλά έδωσε στους «γλάρους» την ευκαιρία να πετύχουν το πρώτο από τα τρία γκολ της νίκης τους (3-0).

Από εκείνο το ματς (05/11) για την Premier League, ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας δεν έχει αγωνιστεί ξανά και δεν θα το ξανακάνει πριν «το ξεκίνημα της νέας χρονιάς», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «σπιρουνιών».

Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση στο ιατρικό τιμ των Λονδρέζων ότι ο διεθνής κίπερ θα μπορούσε να γλιτώσει την επέμβαση, αλλά όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τους: «Η επέμβαση προκρίθηκε μετά από εξετάσεις από ειδικούς αφού ο αγκώνας παρέμενε ασταθής».

Όπως είναι προφανές ο Γάλλος που δεν υπολογιζόταν, ούτως ή άλλως, για το ματς με τον Ολυμπιακό (26/11), για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League, θα το δει από τηλεοράσεως...