O 74χρονος Ροντ Στιούαρτ τραγουδά συνθήματα με τους οπαδούς της Σέλτικ στη Ρώμη! (pic & vid)!

O γερόλυκος της ροκ, Ροντ Στιούαρτ, ακολούθησε την αγαπημένη του Σέλτικ, στην Ρώμη και τραγούδησε συνθήματα με τους φίλους της στους δρόμους της «Αιώνιας Πόλης».

O 74χρονος Ροντ Στιούαρτ τραγουδά συνθήματα με τους οπαδούς της Σέλτικ στη Ρώμη! (pic & vid)!

Ότι ο Ροντ Στιούαρτ - εκτός από τα πασίγνωστα τραγούδια του που τον έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μεγαλύτερα, διαχρονικά, ονόματα, της παγκόσμιας ροκ σκηνής - τραγουδά και τα συνθήματα των φίλων της Σέλτικ, καθότι φανατικός οπαδός της, είναι παγκοίνως γνωστό.

Ο 74χρονος, γεννημένος στο Λονδίνο (αλλά με Σκωτσέζικες ρίζες) γερόλυκος της ροκ, όμως, δεν περιορίζεται να παρακολουθεί τους «Κέλτες» στον επονομαζόμενο «Παράδεισο» τους (σ. έτσι αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας της Γλασκώβης το «Σέλτικ Παρκ») αλλά τους ακολουθεί κι εκτός έδρας.

Έτσι όχι μόνο μετέβη, από την περασμένη Δευτέρα, μάλιστα, στη Ρώμη για το σημερινό (07/11) ματς με την Λάτσιο, για την φάση των ομίλων του Europa League, αλλά ενώθηκε με τους ποδοσφαιρικούς ομοϊδέατες του, που ο κύριος όγκος τους έφτασε ανήμερα του αγώνα στην «Αιώνια Πόλη».

Μάλιστα για ν' αποδείξει - ακόμη μια φορά - πως είναι «ένας απ' αυτούς» μπλέχθηκε ανάμεσα τους και τραγούδησε τα συνθήματα τους ξεσηκώνοντας την Ιταλική πρωτεύουσα!

Απολαύστε τον Ροντ Στιούαρτ στους δρόμους της Ρώμης: