«Καμπάνα» σε Βερόνα για τα ρατσιστικά συνθήματα

Με μερικό κλείσιμο του γηπέδου της τιμωρήθηκε η Βερόνα από την ιταλική Ομοσπονδία, για την ρατσιστική επίθεση οπαδών της στον Μάριοπ Μπαλοτέλι

«Καμπάνα» σε Βερόνα για τα ρατσιστικά συνθήματα

Δεν πέρασε τελικά ατιμώρητη η συμπεριφορά των οπαδών της Βερόνα στον αγώνα κόντρα στην Μπρέσια την περασμένη Κυριακή για την 11η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα στο επιθετικό των αντιπάλων, Μάριο Μπαλοτέλι, με αποτέλεσμα του ξέσπασμα του τελευταίου. Ο Ιταλός επιθετικός κλώτσησε την μπάλα προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί και θέλησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αλλά τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι αντίπαλοι τον έπεισαν τελικά να συνεχίσει στο ματς.

Η ιταλική Ομοσπονδία εξέτασε το περιστατικό και αποφάσισε τελικά να επιβάλει μερικό κλείσιμο του γηπέδου της Βερόνα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, που είναι με αντίπαλο την Φιορεντίνα, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, έκλεισε το πέταλο «Poltrone Est» που φιλοξενεί 3.590 οπαδούς, ενώ νωρίτερα η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου είχε επιβάλει ποινή απαγόρευσης εισόδου ως το 2030 τον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών για την επίθεση στον Μπαλοτέλι.

Η Βερόνα απέβαλε μέχρι το 2030 τον οπαδό που έκανε ρατσιστική επίθεση στον Μπαλοτέλι!