Αγουέρο: «Μόνο η Λίβερπουλ είναι ικανή να μας απειλήσει»

Ο Αργεντινός σταρ των Πολιτών μίλησε σε γαλλικό Μέσο και δεν έκρυψε πως την μοναδική πίεση που ασκείται στην ομάδα του είναι μόνο αυτή από την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ.

Αγουέρο: «Μόνο η Λίβερπουλ είναι ικανή να μας απειλήσει»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε στο «France Football» για αρκετά, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ποιος είναι ο στόχος που θέλει να καταρρίψει φορώντας την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν ξέχασε να σχολιάσει τον όρο του «ειδικού» παίκτη που του έχει δοθεί από πολλούς ενώ φανέρωσε και την μοναδική ομάδα η οποία μπορεί να κάνει ζημιά στους Πολίτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός επιθετικός:

«Ασφαλώς και είμαι ικανοποιημένος που σημειώνω πολλά τέρματα και βρίσκομαι κοντά στο να καταρρίψω το ρεκόρ ενός σπουδαίου παίκτη όπως ο Τιερί Ανρί (σ.σ. ο Γάλλος είναι ο καλύτερος ξένος σκόρερ στην Ιστορία της Premier League με 175 γκολ), ο οποίος ήταν απίστευτος και έχει γράψει Ιστορία στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη τιμή να λένε ότι το πέρασμα μου από τα γήπεδα θα μείνει στην μνήμη όλων», είπε αρχικά ο επιθετικός των Citizens που μετρά 173 τέρματα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον ρόλο του «ειδικού» παίκτη, είπε: «Δεν μου αρέσει ο ρόλος του «ειδικού» παίκτη. Προσπαθώ να φέρομαι όπως όταν πρωτοήρθα εδώ, ωστόσο μιλάω με τους πιο νέους. Είναι σημαντικό να αισθάνονται ασφαλείς. Δίνω τα πάντα για να είμαι το παράδειγμα μέσα στο γήπεδο»

Ενώ για την σχέση με τον Πεπ, ο Αγουέρο σημείωσε: «Όλα είναι ξεκάθαρα μεταξύ μας. Γνωρίζω πως είναι. Οταν με χρησιμοποιεί στον αγώνα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ξέρω ότι πίσω μου είναι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ένας επιθετικός που δηλώνει «παρών» και σημειώνει γκολ με κάθε ευκαιρία. Επρεπε να προσαρμοσθώ σε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού».

Τέλος, σχετικά με την ομάδα η οποία είναι ικανή να κάνει την ζημιά στην Σίτι, ανέφερε: «Το κλάσικο είναι το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ. Η Λίβερπουλ ήταν πάντα ένας σκληρός αντίπαλος. Όταν όμως έφτασα εδώ, η ομάδα πάλευε για τον τίτλο με την Γιοιυνάιτεντ. Η Λίβερπουλ παρόλα αυτά έχει καταφέρει να γίνει μια πολύ καλή ομάδα και να μάχεται μαζί μας για τον τίτλο της Premier League. Είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να μας πληγώσει. Αυτή την στιγμή είναι μπροστά μας στην βαθμολογία και θα προσπαθήσουν να το κάνουν αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν.»