Πασιένσια: Ένας πρώην του Ολυμπιακού σφράγισε το θρίαμβο της Άιντραχτ επί της Μπάγερν

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας της Φρανκφούρτης και κάνει μία εξαιρετική σεζόν στη Bundesliga.

Πασιένσια: Ένας πρώην του Ολυμπιακού σφράγισε το θρίαμβο της Άιντραχτ επί της Μπάγερν

Τη σφραγίδα του στη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν έβαλε ένας πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ο Γκονσάλο Πασιένσια. Ο Πορτογάλος είχε περάσει από τον Πειραιά το 2016, όμως, ένα πρόβλημα υγείας δεν του επέστρεψε να παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 25χρονος φορ παρά το γεγονός ότι είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν το έβαλε ποτέ κάτω και πλέον αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη φανέλα της οποίας κάνει πολύ καλή σεζόν. Στον αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου ο Πασιένσια σημείωσε το πέμπτο γκολ της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Άιντραχτ-Μπάγερν 5-1: Διασυρμός πριν από τον Ολυμπιακό (highlights)

Με το γκολ κατά των Βαυαρών ο Πασιένσια έφτασε τα έξι γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με τον δεύτερο να είναι ο Αντρέ Σίλβα με τρία. Ήδη οι επιδόσεις του είναι οι διπλάσιες από τις περσινές, αφού Πασιένσια είχε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με τρία γκολ, ενώ φέτος μέχρι στιγμής έχει έξι. Βέβαια, πέρσι είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και είχε χάσει ένα μεγάλο μέρος της σεζόν.

Ο Πασιένσια σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με τη Μπάγερν είπε: «Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στη δουλειά μας. Αποδείξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα στη Γερμανία πως είμαστε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Δείξαμε ότι στο γήπεδο μας είμαστε ικανοί να κάνουμε σπουδαία πράγματα και να γράψουμε μία όμορφη ιστορία. Ήταν μία εκπληκτική βραδιά για εμάς και μία καταπληκτική νύχτα για τους οπαδούς μας», είπε ο Πορτογάλος που πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άιντραχτ έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε πριν τρία χρόνια.