H Μπάγερν είχε 10 χρόνια να χάσει με 5-1 στην Bundesliga-Τι έκανε στο επόμενο ματς (vid)

Η τελευταία φορά που η Μπάγερν Μονάχου έχασε 5-1 στην Bundesliga ήταν πριν από δέκα χρόνια, τον Απρίλη του 2009 από την Βόλφσμπουργκ. Τι έκανε στον επόμενο αγώνα της ...

H Μπάγερν είχε 10 χρόνια να χάσει με 5-1 στην Bundesliga-Τι έκανε στο επόμενο ματς (vid)

Ιστορική ήταν η σημερινή «πεντάρα» της Μπάγερν Μονάχου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 10η αγωνιστική της Bundesliga.

Άιντραχτ-Μπάγερν 5-1: Διασυρμός πριν από τον Ολυμπιακό (highlights)

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς διασύρθηκε από την αντίπαλό της με το βαρύ 5-1 και «βυθίστηκε» στην απογοήτευση και τον προβληματισμό, πριν τον αγώνα της κόντρα στον Ολυμπιακό (σ. την Τετάρτη) για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το αξιοσημείωτο όμως, όσον αφορά το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα των πρωταθλητών, είναι ότι οι Βαυαροί είχαν δέκα χρόνια να χάσουν με τέτοιο σκορ στα μεγάλα «σαλόνια» του γερμανικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα από τις 4 Απριλίου του 2009, όταν ηττήθηκαν 5-1 εκτός έδρας από τους «λύκους» της Βόλφσμπουργκ του Φέλιξ Μάγκατ.

Εκείνη την περίοδο, η Μπάγερν, με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν στην τεχνική της ηγεσία, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 44’ με τον Γκέντνερ και παρότι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Λούκα Τόνι, τελικά στο δεύτερο ημίχρονο διασύρθηκε από την αντίπαλό της.

Ο Ντζέκο με τα δύο γρήγορα γκολ του στο 63’ και στο 65’ έδωσε προβάδισμα στους «λύκους» με 3-1, ενώ στην συνέχεια ο Γκραφίτε πήρε την «σκυτάλη» στο σκοράρισμα και βρήκε δίχτυα στο 74’ και το 77’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Επόμενος αγώνας για την Μπάγερν Μονάχου ήταν το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 11 Απριλίου του 2009 και οι Βαυαροί «ξέσπασαν» στους «αετούς» και τους κέρδισαν με το εμφατικό 4-0.

Δείτε το 5-1 της Βόλφσμπουργκ επί της Μπάγερν τον Απρίλη του 2009: