Serie A: Στη Γιουβέντους το τοπικό ντέρμπι, 1-0 την Τορίνο (vid)

Η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Τορίνο με 1-0 στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Serie A. 

Serie A: Στη Γιουβέντους το τοπικό ντέρμπι, 1-0 την Τορίνο (vid)

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Γιουβέντους που πέρασε και από την έδρα της Τορίνο. Οι «μπιανκονέρι» δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ματέις ντε Λιχτ «έλυσε» τον γόρδιο δεσμό στο 70' χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής

Ο Ρομέλου Λουκάκου με το 9ο φετινό του γκολ, βοήθησε την Ίντερ να κάνει την ανατροπή (2-1) και να φύγει με το τρίποντο από τη Μπολόνια

Ο Σοριάνο είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Σίνινσα Μιχαΐλοβιτς ενώ ο διαιτητής ακύρωσε δύο τέρματα των «νερατζούρι» πριν αναλάβει δράση ο Λουκάκου.

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις… υψηλές πτήσεις στο εφετινό Καμπιονάτο συνεχίζει η Ρόμα. Στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής στην κατηγορία, οι «τζιαλορόσι» επιβλήθηκαν 2-1 της Νάπολι και συνέχισαν στην πορεία τους στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στο συγκεκριμένο ματς όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Κώστα Μανωλά, ο οποίος επέστρεψε στο «Ολίμπικο» για πρώτη φορά ως αντίπαλος. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε βασικός στους «παρτενοπέι» και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του, ενώ αντίθετα ο Ορέστης Καρνέζης έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Οι Ρωμαίοι, που παραμένουν αήττητοι στις τελευταία έξι αναμετρήσεις τους στον θεσμό, άνοιξαν το σκορ στο 19’ με το γκολ που σημείωσε ο Ζανιόλο και στο 26’ απώλεσαν τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με το χαμένο πέναλτι του Κολάροφ. Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 55΄με πέναλτι του Βερετού, ενώ ως το φινάλε το μόνο που κατάφερε η Νάπολι ήταν να μειώσει (2-1) με τον Μίλικ (75’).

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Ρόμα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μερτ Τσετίν με δεύτερη κίτρινη.

Το πρόγραμμα της 11η αγωνιστικής:

Σάββαταο (2/11)

Ρόμα – Νάπολι 2-1 (19’ Ζανιόλο, 55’ πέν. Βερετού – 72’ Μίλικ)

Μπολόνια – Ίντερ 1-2 (59’ Σοριάνο - 75’, 90’+1’ Λουκάκου)

Τορίνο – Γιουβέντους 0-1 (70' Ντε Λιχτ)

Κυριακή (3/11)

Αταλάντα – Κάλιαρι 13.30
Τζένοα – Ουντινέζε 16.00
Βερόνα – Μπρέσια 16.00
Λέτσε – Σασουόλο 16.00
Φιορεντίνα – Πάρμα 19.00
Μίλαν – Λάτσιο 21.45

Δευτέρα (4/11)

ΣΠΑΛ – Σαμπντόρια 21.45

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ