Φεύγει ο Βαλβέρδε; Τι απαντά ο Μπαρτομέου

Η αμφισβήτηση μετά το... Βατερλό της Ρώμης. οι συνεχείς συζητήσεις του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Φεύγει ο Βαλβέρδε; Τι απαντά ο Μπαρτομέου

Την απόλυτη στήριξή του στον Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοσέπ Μπαρτομέου, στην διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στα μικρόφωνα της Cadena Ser.

«Είναι ψευδές ότι απειλείται η θέση του Βαλβέρδε. Έχει δύο χρόνια συμβόλαιο και αυτό είναι το έργο του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν και εγώ μιλάω τακτικά μαζί του. Δεν έχουμε μιλήσει γι 'αυτό το θέμα. Μετά από αυτό που έκανε, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει. Αυτό που συνέβη στην Ρώμη, ήταν άσχημο για όλους, όμως κανείς από το συμβούλιο δεν αμφισβήτησε την Βαλβέρδε», είπε ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών.

Ο Μπαρτομέου είπε ακόμα:

-Για τον Ινιέστα: «Αξίζει τον σεβασμό μας πάνω απ’ όλα για την ανθρώπινη πλευρά του. Ήρθε στα 13 του χρόνια στο κλαμπ, όλοι οι γονείς θα ήθελαν να έχουν έναν γιο όπως αυτός. Όταν αποφασίσει να μιλήσει για το μέλλον του, θα το κάνει. Είναι ο παίκτης που σημάδεψε τη Μπαρτσελόνα».

-Για τον Μέσι: «Είναι ακόμη πιο αποφασιστικός από πριν. Δεν δίνω εγώ τις «Χρυσές Μπάλες», αλλά αν το έκανα, θα είχε δέκα».