Ριμπερί: Βαριά «καμπάνα» για σπρώξιμο στον διαιτητή!

Φανερά εκνευρισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης της Φιορεντίνα με την Λάτσιο, ο Φρανκ Ριμπερί κινήθηκε απειλητικά προς εκείνον με αποτέλεσμα η ιταλική ομοσπονδία να τον τιμωρήσει αυστηρά. 

Ριμπερί: Βαριά «καμπάνα» για σπρώξιμο στον διαιτητή!

Η Φιορεντίνα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Λάτσιο, με την φάση όμως της αναμέτρησης να ανήκει δικαιωματικά στον Φρανκ Ριμπερί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος μέσος μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 74ο λεπτό και λίγα λεπτά μετά, αφού δέχθηκε και δεύτερο τέρμα η ομάδα του, κινήθηκε με πολύ απειλητική διάθεση προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Ριμπερί έσπρωξε βοηθό και τρώει «καμπάνα» (vid)

Ο 36χρονος λοιπόν αφού έσπρωξε 2 φορές τον πρώτο διαιτητή του αγώνα, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα πράγμα που τον εξόργισε ακόμα περισσότερο με τους συμπαίκτες του να «σβήνουν» τελικά την φωτιά που είχε δημιουργηθεί.

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου λοιπόν, τιμωρήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία με 3 αγωνιστικές ενώ θα πληρώσει και το πρόστιμο που αγγίζει τις 20.000 ευρώ!

Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ιταλίας, χαρακτήρισε την κίνηση του Ριμπερί ως «εντελώς αγενή», τονίζοντας παράλληλα πως ο μέσος «κινήθηκε απειλητικά προς τον αρμόδιο του ματς» και τον έσπρωξε 2 φορές.

Ο Γάλλος μετά το συμβάν έγραψε στο Twitter: «Ζητάω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους οπαδούς μας.

Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη και προς τον βοηθό της αναμέτρησης, τον κύριο Πασέρι, επειδή μετά το τέλος του αγώνα ήμουν πολύ εκνευρισμένος και ελπίζω να καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν εκείνη την στιγμή.»

Η έκρηξη του 36χρονου, προήλθε από το 2ο γκολ που δέχθηκε η Φιορεντίνα, στο οποίο η ομάδα της Φλωρεντίας και εκείνος υποστηρίζουν πως η φάση έχει ξεκινήσει από φάουλ του Τζόρνταν Λουκάκου στον Ρικάρντο Σοτίλ.

Ο ιταλικός σύλλογος φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την απόφαση του διαιτητή, ο οποίος αρκέστηκε στην γνώμη του VAR για την περίπτωση του γκολ αντί να δει ο ίδιος την φάση από την οθόνη που βρίσκεται εντός τους σταδίου.