Ο Κασίγιας αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στην Πορτογαλία (pic)

Ο Ίκερ Κασίγιας αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν 2018-19 στην Πορτογαλία ύστερα από ψηφοφορία της Ένωσης ποδοσφαιριστών.

Ο Κασίγιας αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στην Πορτογαλία (pic)

Ο Ίκερ Κασίγιας προσπαθεί να επιστρέψει μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του. Ο Ισπανός άσος αυτή την περίοδο εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην Πόρτο και προσπαθεί να επανέλθει παράλληλα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο άσος των «δράκων» πάντως μπορεί να βρίσκεται στα 38 του χρόνια ωστόσο η ποιότητα που διαθέτει και η ικανότητα του διακρίνονται ακόμα. Μάλιστα ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια σημαντική διάκριση για την παρουσία του στο τέρμα των Πορτογάλων την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα η Ένωση ποδοσφαιριστών ύστερα από ψηφοφορία ανέδειξε τον Κασίγιας σε κορυφαίο γκολκίπερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Να θυμίσουμε πως η Πόρτο πρωτάθλημα μπορεί να μην κατέκτησε πέρσι αλλά ο Κασίγιας στο τέρμα της ομάδας ήταν πραγματικός «βράχος» αφού δέχτηκε μόλις 20 γκολ στο πρωτάθλημα.

Δείτε τον Κασίγιας να παραλαμβάνει τον τίτλο του κορυφαίου γκολκίπερ στο πρωτάθλημα: