Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Αλέγκρι φέρνει πακέτο 2 παικτών από την Γιουβέντους!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δείχνει πανέτοιμος να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας του Μάντσεστερ, καθώς ετοιμάζει να φέρει μαζί του ένα ντουέτο παικτών κατευθείαν από την Γιουβέντους. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Αλέγκρι φέρνει πακέτο 2 παικτών από την Γιουβέντους!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από την ιταλική «Tuttosport», εδώ και λίγες μέρες, ο Μασιμιαλιάνο Αλέγκρι είναι έτοιμος να πάρει την θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ενδιαφέρεται για Αλέγκρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Θυμίζουμε πως ο Αλέγκρι άφησε την Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από 5 χρόνια και 5 πρωταθλήματα με την «Γηραιά Κυρία», την θέση του οποίου ήρθε να πάρει ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Όπως αναφέρουν διάφορα αγγλικά ΜΜΕ, το τελευταίο διάστημα ο Ιταλός τεχνικός μαθαίνει αγγλικά και έχει διαρκείς συζητήσεις με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Αν λοιπόν ο Αλέγκρι τελικά μετακομίσει στην αγγλική ομάδα, έχει ήδη έτοιμο ένα πακέτο δύο παικτών από την «Γιούβε» τους οποίους θα φέρει μαζί του την προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως λοιπόν εικάζει το «Tuttosport», εκτός από τον ήδη βέβαιο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος θα μετακινηθεί στους «κόκκινους διαβόλους» τον Γενάρη είτε τελικά αναλάβει ο Αλέγκρι είτε κάποιος άλλος, θα μεταβεί στο Μάντσεστερ και ο Γερμανός μέσος Εμρέ Τσαν, ο οποίος όπως και ο Κροάτης επιθετικός, δεν υπολογίζεται από την νυν προπονητή της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι.