Δεν είδαν τον Ντεσπόντοφ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έστειλε άνθρωπο στη Σόφια για να παρακολουθήσει τον νεαρό εξτρέμ. Τι λένε οι Βούλγαροι για το φλερτ.

Δεν είδαν τον Ντεσπόντοφ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο 21χρονος Βούλγαρος εξτρέμ βρίσκεται υπό παρακολούθησε από τους «ερυθρόλευκους» εδώ και αρκετό καιρό. Η άποψη που έχουν σχηματίσει είναι εξαιρετική και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο «Βασίλ Λέφσκι» βρέθηκε άνθρωπο του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσει τον νεαρό άσο στο ματς της ΤΣΣΚΑ με τη Λέφσκι.

Ήταν ημιτελικός του Κυπέλλου Βουλγαρίας, ο οποίος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Η Λέφσκι μάλιστα με αυτό το σκορ και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στον τελικό.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ήταν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ και δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα του έχασε και το Κύπελλο και συνεχίζει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Οι Βούλγαροι δεν επιβεβαίωσαν πως στο γήπεδο βρέθηκε άνθρωπος του Ολυμπιακού, όμως, τα ρεπορτάζ τους ανέφεραν ότι ο παίκτης είναι υπό παρακολούθησε από τον Ιανουάριο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, τον οποίο έχουν στα υπόψη τους και το ενδιαφέρον του μάλλον αναθερμάνθηκε τελευταία. Τον ποδοσφαιριστή φέρεται να τον έχει στα υπόψη της και η Λέγκια Βαρσοβίας.