Αμβούργο: Υποβιβάστηκε στην Κ21 ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο από το Αμβούργο, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ντίτερ Χέκινγκ, και η γερμανική ομάδα αποφάσισε να τον υποβιβάσει στην Κ21 του συλλόγου.

Αμβούργο: Υποβιβάστηκε στην Κ21 ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση έβγαλε την Τετάρτη (16/10) το Αμβούργο, με την οποία γνωστοποιεί πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα προπονείται με την Κ21 της γερμανικής ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού δεν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντίτερ Χέκινγκ.

Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου κανονικά λήγει το 2020, οι απολαβές του φτάνουν το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, ενώ το όνομα του συνδέθηκε μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός διευθυντής του Γερμανικού συλλόγου, Τόμας Μπολντ τόνισε σχετικά: «Ο "Πάπα" μας ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο και από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα αποφασίσαμε από κοινού να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Θα παίζει στη Regionalliga για να διατηρηθεί σε φόρμα»

Ο 27χρονος στόπερ από την πλευρά του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι γνωρίζουν ότι θέλω πάντα να παίζω και να δίνω τα πάντα. Μου έδειξαν ότι δεν είναι δυνατόν και πρέπει να το αποδεχθώ».