Μπασάκσεχιρ: Στην ομάδα του Ερντογάν ο Τούρκος Σαχίν μετά τον εκδιωγμό του από την Ζανκτ Πάουλι!

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ύστερα και από την εκδίωξη του από την Ζανκτ Πάουλι, καταλήγοντας έτσι στην ομάδα του Ερντογάν, Μπασακσεχίρ.

Μπασάκσεχιρ: Στην ομάδα του Ερντογάν ο Τούρκος Σαχίν μετά τον εκδιωγμό του από την Ζανκτ Πάουλι!

Ο Τσενκ Σαχίν είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στην Γερμανία, καθώς αγωνιζόμενος με την φανέλα της Ζανκτ Πάουλι στην Bundesliga 2, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με αρνητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος ποδοσφαιριστής, βασιζόμενος στην εισβολή του τουρκικού στρατού στα εδάφη της Συρίας, έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, δείχνοντας πως είναι υπέρ των εχθροπραξιών.

Οι οπαδοί λοιπόν της γερμανικής ομάδας απαίτησαν προ ολίγων ημερών την λύση του συμβολαίου του νεαρού παίκτη, πράγμα που έγινε πράξη το πρωί της Δευτέρας (14/10).

Ζανκτ Πάουλι: Έβαλε στο περιθώριο τον Τούρκο Σαχίν - «Ενέργειες αντίθετες στις αξίες του κλαμπ»(pic)

Παρόλα αυτά, ο Σαχίν φαίνεται πως βρήκε ήδη την επόμενη ομάδα του, με αυτή να είναι η ομάδα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρώην αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, Μπασάκσεχιρ, με την οποία όπως αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη να προπονείται!