Θέλει να φύγει ο Κολοβός

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μέχελεν, διότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Θέλει να φύγει ο Κολοβός

Δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα για τον Δημήτρη Κολοβό στη Μέχελεν. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 26 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τη Μουσκρόν. Από εκείνο το ματς και μετά δεν έχει παίξει ούτε λεπτό, ενώ δεν βρίσκεται ούτε καν στην αποστολή της ομάδας του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μη θέλει να συνεχίσει στη βελγική ομάδα. Η δυσαρέσκεια του για τον προπονητή, Ντένις φαν Βάικ είναι έντονη και δεν δίστασε να την εκφράσει και δημόσια. «Ο προπονητής δεν με χρειάζεται, οπότε δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να συνεχίσω στη Μέχελεν», δήλωσε ο Κολοβός.

Στη συνέχεια ο 24χρονος άσος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και ήταν ξεκάθαρος: «Δεν είναι μέσα στις προθέσεις μου να επιστρέψω στην Ελλάδα. Θέλω να μείνω στο Βέλγιο», επισήμανε ο Δημήτρης Κολοβός.

Στο ρεπορτάζ τους οι Βέλγοι επισημαίνουν αναφέρουν πως η Μέχελεν πλήρωσε 750 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να πάρει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.