Ολάς: «Ο Μουρίνιο απέρριψε τη Λιόν γιατί έχει βρει ήδη ομάδα»

Ο πρόεδρος της Λιόν Ζαν - Μισέλ  Ολάς δήλωσε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρει ήδη ομάδα για αυτό και αρνήθηκε την πρόταση που του έκαναν οι Γάλλοι.

Ολάς: «Ο Μουρίνιο απέρριψε τη Λιόν γιατί έχει βρει ήδη ομάδα»

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (10/11) ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνήθηκε πρόταση της Λιόν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία γιατί περιμένει να βρει θέση στον πάγκο ομάδας της Premier League.

Μουρίνιο: Απέρριψε πρόταση της Λιόν λόγω Αγγλίας

Ο πρόεδρος των «γκον» Ζαν - Μισέλ Ολάς δήλωσε μάλιστα πως ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνήθηκε γιατί έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ολάς μίλησε συγκεκριμένα στην εκπομπή «L'ÉQUIPE d'Estelle» και αποκάλυψε πως όταν έγινε η πρόταση από τη γαλλική ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός αρνήθηκε ευγενικά γιατί έχει βρει ήδη ομάδα για να κοουτσάρει.

«Επικοινωνήσαμε με μηνύματα και αρνήθηκε ευγενικά να βρεθούμε από κοντά για να συζητήσουμε... Είπε ότι έχει ήδη βρει την ομάδα που θα δουλέψει» ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Ολάς.

Να θυμίσουμε ότι φαβορί τώρα για τον πάγκο της Λιόν είναι ο Λοράν Μπλαν, ενώ μένει να δούμε και ποια είναι η ομάδα που έχει βρει για το επόμενο βήμα της καριέρας του ο «special one».