Μουρίνιο: Απέρριψε πρόταση της Λιόν λόγω Αγγλίας

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα ενημέρωσης ο Ζοζέ Μουρίνιο απέρριψε πρόταση της Λιόν γιατί θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Premier League. 

Μουρίνιο: Απέρριψε πρόταση της Λιόν λόγω Αγγλίας

Η Λιόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα (7/10) τη λύση της συνεργασίας της με τον Σιλβίνιο και «χτύπησε την πόρτα» του Ζοζέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γαλλικό «RMC» ο πρόεδρος των «γκον» Ζαν Μισέλ Ολά έκανε πρόταση για την ανάληψή της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στον «special one». Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο αρνήθηκε και ο λόγος είναι ότι θέλει να επιστρέψει στην Premier League.

Όπως είναι γνωστό ο Μουρίνιο διαμένει μόνιμα στην Αγγλία και διακαής του πόθος είναι να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Να θυμίσουμε ότι τελευταία ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οποία απολύθηκε το 2018 και από τότε παραμένει ανενεργός.

Όσον αφορά τους «Λιονέ» φαβορί μετά και την αρνητική απάντηση Μουρίνιο είναι ο Γάλλος τεχνικός Λοράν Μπλαν, ο οποίος επίσης είναι ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από το 2016 με τελευταία του ομάδα την Παρί Σεν Ζερμέν.