«Πάτησε» Μιλάνο ο Στέφανο Πιόλι

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της πρόσληψης του Στέφανο Πιόλι από την Μίλαν, ο οποίος αύριο αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας

«Πάτησε» Μιλάνο ο Στέφανο Πιόλι

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Μίλαν, όσον αφορά την υπόθεση του προπονητή που θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας.

Έπειτα από την απόλυση του Μάρκο Τζιαμπάολο από την τεχνική ηγεσία, εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων των «ροσονέρι» την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Στέφανο Πιόλι έφτασε απόψε στο Μιλάνο και αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου ώστε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στην γειτονική Ιταλία, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στις συζητήσεις με τον Πιόλι, ο τελευταίος θα βάλει αύριο (09/10) την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μίλαν στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Λέτσε στις 20 του μηνός για την όγδοη αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Η Μίλαν βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α και σε επτά αναμετρήσεις της στην κατηγορία μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.