«Δένει» Τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα (vid)

Πρόθεση των «μπλαουγκράνα» να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Γερμανού γκολκίπερ εντός των επόμενων εβδομάδων.

«Δένει» Τερ Στέγκεν η Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν είχε αποκτηθεί από τη Μπαρτσελόνα με την προσδοκία να αποτελέσει σταθερή αξία κάτω από τα γκολπόστ των «μπλαουγκράνα» και όσο περνάει ο καιρός, τόσο δικαιώνει όσους τον έφεραν στη Βαρκελώνη.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας αποδεικνύει επανειλημμένα και με το παραπάνω την αξία του, σώζοντας ουκ ολίγες φορές την εστία της Μπάρτσα -και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία, όπως στον πρόσφατο αγώνα με την Ίντερ για το Champions League.

Δείτε την εξαιρετική επέμβαση του Τερ Στέγκεν στο 1:03 του βίντεο, με το σκορ στο 0-1:

Επιπρόσθετα, ο Τερ Στέγκεν ταιριάζει... γάντι στη φιλοσοφία της καταλανικής ομάδας, καθώς είναι εξαιρετικός στο παιχνίδι με τα πόδια βοηθώντας σε σταθερή βάση την κυκλοφορία της μπάλας στην άμυνα, αλλά και την προώθησή της στη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Όλα αυτά έχουν καταστήσει απαραίτητο τον θηριώδη κίπερ στην ενδεκάδα της ομάδας, γι' αυτό και οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα προτίθενται να κάτσουν άμεσα μαζί του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με έγκυρα ισπανικά Μέσα όπως η Marca και η El Mundo Deportivo, η εν λόγω συζήτηση θα γίνει εντός δύο ή τριών εβδομάδων και όλα δείχνουν ότι η Μπάρτσα θα «δέσει» τον Τερ Στέγκεν στη Βαρκελώνη για αρκετά χρόνια ακόμα.