Μίλαν: Στην έξοδο ο Τζιαμπάολο, σκέψεις για Σπαλέτι

Η Μίλαν μπορεί να κέρδισε τη Τζένοα για τη Serie A, ωστόσο οι ιθύνοντες των «ροσονέρι» συνεχίζουν να σκέφτονται την απομάκρυνση του Μάρκο Τζιαμπάολο από την τεχνική τους ηγεσία, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον στο πρόσωπό του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Μίλαν: Στην έξοδο ο Τζιαμπάολο, σκέψεις για Σπαλέτι

Ο Μάρκο Τζιαμπάολο οδήγησε τη Μίλαν στην εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα με 2-1 για το πρωτάθλημα της Serie A, ωστόσο οι άνθρωποι των «ροσονέρι» σε γενικές γραμμές είναι απογοητευμένοι με τον Ιταλό τεχνικό και η εκτός έδρας επιτυχία του δεν άλλαξε ιδιαίτερα την κατάσταση προς το καλύτερο.

Serie A: Διπλό με ανατροπή για τη Μίλαν επί της Τζένοα (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Αντίθετα σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ενημέρωσης οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας έχουν βάλει ήδη στο στόχαστρο το νέο τεχνικό της ομάδας..

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» πρώτη επιλογή για τον πάγκο των Ιταλών αποτελεί ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ πληρεί τα κριτήρια για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας του Μιλάνου ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δε θεωρείται. Έτσι στη λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα με αυτά του Κλαούντιο Ρανιέρι και του Στέφανο Πιόλι να ξεχωρίζουν.