Το γκολ που δέχτηκε ο Καπίνο και δίχασε (vid)

Παλαίμαχος της Νότιγχαμ Φόρεστ υπερασπίστηκε τον πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού για το γκολ που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την Κάρντιφ.

Το γκολ που δέχτηκε ο Καπίνο και δίχασε (vid)

Το περασμένο Σάββατο ο Στέφανος Καπίνο έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νότιγχαμ παίζοντας στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Κάρντιφ. Στην πρώτη του εμφάνιση είδε την ομάδα του να χάνει από τους Ουαλούς και είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει μεγάλη κουβέντα για την παρουσία του.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Νότιγχαμ, Κένι Μπαρνς μίλησε στην ιστοσελίδα nottinghampost.com και υποστήριξε πως το σωστό είναι ο Καπίνο να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της Νότιγχαμ και στο παιχνίδι με την Μπάρνσλεϊ, όπως και συμβαίνει, αφού παίζει βασικός για δεύτερο σερί ματς. Του έθεσαν μάλιστα το σχετικό ερώτημα και εκείνος απάντησε: «Ω, ναι».

Όλο αυτό το θέμα, όμως, έγινε διότι τα αγγλικά Μέσα άσκησαν κριτική στον Έλληνα διεθνή και θεώρησαν πως ευθύνεται για τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Ο Μπαρνς τόνισε: «Ήταν το πρώτο του παιχνίδι και ναι ήταν λογικό να είναι λίγο περισσότερο νευρικός. Δεν νομίζω πως ευθύνεται τόσο πολύ ο Καπίνο. Για μένα το λάθος είναι των αμυντικών στο πρώτο γκολ που δέχεται», ήταν το σχόλιο του και συνεχίζοντας επισήμανε πως είναι φάση που θα έπρεπε να την έχει καθαρίσει ο χαφ.

Στο 1.01 στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Καπίνο και για το οποίο έγινε μεγάλη κουβέντα.