Ο φανταστικός Κάιπερς που «τρελαίνει» τη Γαλλία (vid)

Ο Βέλγος επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό έχει φτάσει τα τέσσερα γκολ και γνωρίζει την αποθέωση στη Γαλλία. Πως κατέληξε στον Πειραιά, γιατί δόθηκε δανεικός.

Ο φανταστικός Κάιπερς που «τρελαίνει» τη Γαλλία (vid)

Είναι πάγια τακτική του Ολυμπιακού να παρακολουθεί όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις εγχώριες διοργανώσεις. Γι' αυτό το λόγο οι Πειραιώτες έχουν δημιουργήσει κι ένα τμήμα σκάουτινγκ, το οποίο περνάει από κόσκινο όλους τους παίκτες. Κάπως έτσι είχε εντοπιστεί ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος έβγαζε μάτια με τον Εργοτέλη.

Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του, αλλά το ίδιο επιχείρησε να κάνει και η ΑΕΚ, η οποία τότε τα βρήκε με την ομάδα της Κρήτης, αλλά υπολόγιζε χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Τότε ο Κάιπερς στύλωσε τα πόδια και το μόνο που έλεγε ήταν ότι "εγώ θέλω να παίξω μόνο για τον Ολυμπιακό".

Η δεδομένη κατά πολλούς μεταγραφή του στην ΑΕΚ χάλασε και ο παίκτης μπήκε στο… ψυγείο. Η τελευταία του συμμετοχή είχε γίνει στις 20 Μαΐου 2018 στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Αιγινιακό. Από τότε έπαιξε ξανά σε επίσημο ματς στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Ήταν το παιχνίδι της Αζαξιό με τη Λε Μαν. Ο Κάιπερς αγωνίστηκε μετά από 488 ημέρες σε επίσημο ματς και σκόραρε δύο φορές.

Άλλα δύο γκολ έβαλε και το βράδυ της Παρασκευής στο παιχνίδι της Αζαξιό με τη Βαλενσιέν φτάνοντας τα τέσσερα στις πρώτες του συμμετοχές. «Φανταστικός Κάιπερς, έβαλε ακόμα δύο γκολ», γράφουν τα Μέσα της Γαλλίας για τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε δανεικός στη γαλλική ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Βέλγος έχοντας ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής δεν θα μπορούσε να μείνει στον Πειραιά και να μην παίζει. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του και θεωρούν πως αυτό που του λείπει είναι ο ρυθμός κάτι που θα το βρει μέσα από τα παιχνίδια με τη φανέλα της Αζαξιό.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω και να δείχνω τις ικανότητες μου», δήλωσε ο Ούγκο Κάιπερς για τα μέχρι τώρα κατορθώματα του. Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν στενά τα όσα κάνει ο 22χρονος άσος στη Γαλλία και ήδη έχει αναγκάσει αρκετά δίκτυα να ασχοληθούν μαζί του. Να σημειώσουμε πως και ο Πέδρο Μαρτίνς που τον είδε στην προετοιμασία είχε να λέει τα καλύτερα για τον Ούγκο Κάιπερς, τον οποίο θεωρεί έναν πολύ καλό επιθετικό, αλλά πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Θυμηθείτε τα δύο γκολ στη Βαλενσιέν